Weathervane At Bates Quarry

Weathervane at Bates Quarry is a proposed residential community modeled after the Weathervane Village signature design by the Weathervane Companies. Situated on 55 acres, the community includes 100 single-family homes, a 9-hole pitch-n-putt recreation area and walking paths that connect to adjacent open space areas. Crocker Design Group performed the complete site design package and successfully obtained all permits from the Town of Walpole. Construction is expected to start in the spring of 2020.

Weathervane Clubhouse

Gabe has been involved in the Village at Weathervane project dating back to the late 1990’s. Most recently Crocker Design Group performed the design for the final element of the project, the Clubhouse. Situated at the end of Clubhouse Drive and overlooking the 9th hole, the Clubhouse is a brand new, 2-story facility including the Golf Pro-Shop, Restaurant and Bar, Function Facilities, Maintenance Area and office space. The parking lot was designed for more than 150 vehicles and employs low impact development techniques for drainage as well as porous parking and LED lighting.

Wareham Park

Crocker Design Group is the civil engineering partner for the team responsible for Wareham Park, a proposed multi-faceted gaming and entertainment facility with multiple restaurants, electronic gaming, entertainment venues and more. The site plans include new ballpark for the Wareham Gateman of the Cape Cod Baseball League, a top-quality Wareham hotel focused on tourism and events, and a state-of-the-art thoroughbred racing/equine health facility.

2 Sharp Street

Dating back to 2004 when he first handled the original design and town permitting, Gabe has been a dedicated partner in the development of 2 Sharp Street in Hingham, MA. He led the design and permitting of the 5,000 +/- square foot warehouse facility, the 2-story, 7,000 square foot office building (constructed for eCratchit, a local outsourcing CFO firm), and the 6,500 square foot building closest to the intersection of Sharp and Abington Street. The entire project was made more challenging because of required approvals from both Hingham and Rockland (since the building straddled the two towns), and state permitting through MassWildlife’s Natural Heritage & Endangered Species Program because of its proximity to wetland resource areas and the presence of sensitive habitats.

Contact Crocker Design Group

1000 characters left